Våre SSL-produkter

Et SSL-sertifikat gir en økt trygghet for besøkende til hjemmesiden. Hjemmesider sikret med SSL begynner med https:// i stedet for http:// i adressefeltet, og sertifikatet kan være synlig i nettleservinduet i form av en hengelås. SSL-sertifikat øker sikkerheten til hjemmesiden ved å kryptere data som sendes mellom nettleseren og serveren.

Hos oss leverer vi tre SSL-produkter:

1. Basis SSL - kr. 795 per år.

Dette er et SSL-sertifikat velegnet til enkle nettsteder med behov for kryptering av eksempelvis kontaktskjemaer. I sertifikatet ligger opplysninger om hvilket domenenavn det er tilknyttet. Leveringstid: 1-2 arbeidsdager.

2. Standard SSL - kr. 2675 per år.

Dette SSL-sertifikatet er passende for nettsteder og nettbutikker som vil sikre kundeinformasjonen på en god måte. Sertifikatet inneholder organisasjonsnavn/firmanavn i tillegg til domeneopplysninger. Dette verifiserer at organisasjonen/firmaet som står bak nettsiden er ekte. Leveringstid: 7-8 arbeidsdager.

3. Business SSL - kr. 4990 per år.

Dette er den mest komplette SSL-løsningen som gir høyeste sikkerhet. Dette er for nettbutikker og bedrifter som må være sikkerhetsbevisste. Her kontrolleres og verifiseres selskapets fysiske og juridiske eksistens, og dette dokumenteres i selve sertifikatet med såkalt "Extended Validation Certificate". Alle seriøse nettsteder som eksempelvis nettbanker, Amazon, Google og andre benytter et slikt sertifikat. Sertifikatet gir også en grønn adresselinje i de fleste nettlesere, noe som indikerer trygghet og sikkerhet for brukeren, og det har en ekstra sikkerhetsfunksjon kalt "Certificate Transparency" som bidrar til å validere sertifikatets tekniske ekthet. Leveringstid: 7-8 arbeidsdager.

Her kan du bestille SSL-sertifikat hos Uniweb.