Hvordan oppretter jeg en ny e-postadresse til domenet mitt?

1. E-post til ditt domenenavn kan etableres på to forskjellige måter; enten ved at du har bestilt et webhotell eller ved at du har bestilt en e-post-pakke til domenet via vårt kontrollpanel.

Gå til "Mine tjenester" og "E-post" i kontrollpanelet. Velg "Opprett ny e-post".

(Hvis du får en feilmelding via "Opprett ny e-post" må du bestille enten webhotell eller e-post pakke for å aktivere e-post for ditt domene.)

2. Skriv inn "Navn" på bruker. Dette gjør det enkelt å holde oversikt over e-postbrukere i kontrollpanelet. I rullegardinlisten til høyre velger du hvilket domene e-postadressen skal opprettes på. Skriv inn det du ønsker å ha foran @ i feltet "E-post". Sett et sterkt passord for e-postkontoen (med store/små bokstaver, tall og spesialtegn). Dette er veldig viktig for å unngå misbruk av e-postkontoen.

3. E-postadressen er nå klar til bruk, og kontoen kan settes opp i et e-postprogram eller benyttes via vår webmail.