Hvordan bruke IMAP-mapper på iPhone

For å kunne ta i bruk og vise IMAP-mapper på din iPhone følger du guiden nedenfor.

1. Gå til "Innstillinger" og "Mail, kontakter, kalendere". Så velger du kontoen du ønsker å forandre innstillinger for.

2. Deretter går du inn på innstillinger for kontoen som vist nedenfor.

3. Gå helt ned til bunnen og velg "Avansert".

4. Sett "IMAP-baneprefix" til INBOX, som vist på bildet under. Du kan også se under "Postkasseoppførsel" og velge hvilken mappe på serveren du vil bruke til de forskjellige funksjonene.

Det vanligste er å sette følgende:
"Utkast-postkasse": Drafts
"Sendt-postkasse": Sent
"Slettet-postkasse": Trash