Hvordan lage kontaktskjema?

Her er et kontaktskjema du kan bruke på ditt nettsted dersom du ikke kan andre scriptspråk hvor du kan lage skjemaer.

For det første må du ta kontakt med oss, så vi kan legge til ditt domene som bruker av FormMail.pl.

HTML-koden i skjemaet må se lik ut som nedenforstående. Etter siste input-linje kan du imidlertid legge inn alle felter og annen informasjon du måtte ønske i skjemaet. Husk imidlertid at alt må ligge OVER "form"-linjen nederst. Du må også bruke en e-postadresse som tilhører ditt domenenavn i feltet for e-postadresse.

<form name="Melding" action="http://formmail.uniweb.no/cgi-bin/FormMail.pl" method="post">

<input type="text" name="email" size="20">

<input type="hidden" name="redirect" value="http://www.dittdomene.no/dinkatalog/takkformeldingen.html">

<input type="hidden" name="env_report" value="REMOTE_HOST,HTTP_USER_AGENT">

<input type="hidden" name="subject" value="Melding fra hjemmesiden">

<input type="hidden" name="recipient" value="ditt-navn@ditt-domene.xxx">

<!--Her kommer alle andre felter/annen informasjon du ønsker i skjemaet-->

</form>