Hva er multihosting?

En multihost går ut på at en kan opprette flere webhoster under ett og samme webhotell-abonnement.

I prinsippet dreier dette seg om flere såkalte webroots. Da kan du ha flere ulike hjemmesider liggende på samme webserverplass. Vi har også støtte for opprettelse av e-post på tilsvarende antall domenenavn.

Vær oppmerksom på at du fortsatt kun har én FTP-bruker du får logget på med til alle disse webhostene.

Informasjon om antallet webhoster du kan ha i våre webhotell-pakker finner du på https://www.uniweb.no/hosting/webhotell.