Slik kobler du til webhotellet med Dreamweaver

1. Det første du gjør er å gå til "Site" og "New site..."

2. Skriv inn navnet på nettsiden du skal lage og velg hvor den lokale mappen er på maskinen.

3. Så trykker du på "Servers". Der vil du ha muligheten til å klikke på pluss-tegnet over "Help"-knappen for å legge til en ny server.

4. Du får opp en del felter som må fylles ut med FTP-informasjonen som du finner via kontrollpanelet ditt.

NB: Her er det viktig at du fyller ut "Root Directory". Dette er rotmappen på webhotellet. Standard rotmappe er www. Klikk "Save" når du har fylt ut alt.

5. Nå kan du trykke på "Test"-knappen for å sjekke at Dreamweaver får tilgang til serveren.