Hvordan sette opp videresending av domene?

Bruk følgende fremgangsmåte for å sette opp en videresending fra kontrollpanelet.

1. Gå til "Mine Tjenester" (1) og "Domener" (2). Trykk på "Funksjoner" (3) ved siden av domenet du skal videresende. Velg "Videresending" (4).

2.
I feltet "Type" (1) kan du velge mellom "cloak" og "forward". Cloak vil beholde ditt domenenavn i adressefeltet mens forward vil vise adressen for siden du videresender til. Det vanligste er å benytte seg av "Forward" i dette feltet.

"Videresendes til" (2) er adressen du ønsker at domenet ditt skal videresende til, eksempelvis http://vg.no

"Protocol" (3) har to valg; https:// eller http://. Dette avhenger av om siden du skal videresende til har et SSL-sertifikat aktivt. Det vanligste valget her er http://

Når du har valgt "Type", "Protocol" og lagt inn adressen for videresending trykker du "Lagre".

Det vil ta opptil 4 timer før videresendingen blir aktiv på domenet.