Komme i gang med e-post

E-postadresser kan opprettes via to forskjellige løsninger, enten ved at du har bestilt et webhotell eller at du har bestilt en frittstående e-post-pakke via vårt kontrollpanel.

1. I kontrollpanelet, gå til "Mine tjenester" og "E-post". Trykk deretter på "Opprett ny e-post".

(Om du får en feilmelding må du bestille enten webhotell eller en e-post-pakke.)

2.
Nå får du opp nedenforstående boks. Skriv inn et navn i feltet "Navn". Dette gjør det enkelt å holde oversikt over e-postbrukere i kontrollpanelet.

Velg hvilket domene e-postadressen skal opprettes til (rød ramme).

I feltet "Epost" skriver du inn det du skal ha foran alfakrøll i e-postadressen. E-postadressen i eksempelet nedenfor blir demo@domenestatus.no

Velg et sterkt passord for din e-postadresse, bestående av store og små bokstaver og gjerne spesialtegn. Dette er veldig viktig for å unngå misbruk av e-postadressen.

Klikk "Opprett ny epost" når du har fylt ut informasjonen.

3. E-postadressen er nå klar til bruk, og den kan enten settes opp i et e-postprogram eller benyttes via vår webmail. Via "Funksjoner" kan du velge ytterligere innstillinger for din e-postadresse.