Opprette distribusjonsliste

Ofte vil det være ønskelig å opprette en distribusjonsliste for å kunne sende en e-post til mange mottakere samtidig. Dette gjøres enkelt via vårt kontrollpanel.

1. Naviger til e-postadministrasjon (1-2) og velg "Distribusjonslister" (3).

2. Velg domenenavnet du vil opprette en distribusjonsliste for.

3. Velg ønsket navn for distribusjonslisten og trykk på "Legg til".

4. Når listen er opprettet, velg "Administrer" for å legge til mottakere.

5. Legg til eller fjern mottakere fra distribusjonslisten.