VIDEOGUIDE: Endre e-postoppsett i Outlook 2016 for Windows (IMAP)

Denne guiden viser deg hvordan du endrer e-postoppsettet for IMAP-konto i Outlook 2016.

OBS: Outlook være lukket når du skal gjøre endringer i ditt kontooppsett. Kontooppsettet endres via kontrollpanelet i Windows, ikke i Outlook.

Slik finner du kontrollpanelet:
- Trykk Windows-tasten på tastaturet ditt (mellom CTRL og ALT)
- Søk etter "Kontrollpanel" eller "Control panel"
- Velg "Kontrollpanel" eller "Control panel" for å åpne kontrollpanelet

Følg stegene videre i videoguiden nedenfor for å endre kontooppsettet.